Astăzi, 7 octombrie 2020, structurile de management ale Programului Interreg V-A România- Bulgaria au organizat Conferinţa Anuală a Programului. Evenimentul s-a desfășurat online, prin intermediul platformei Zoom.us, și a fost transmis live pe canalul de YouTube al Programului: https://www.youtube.com/channel/UCtgRgCcdOK5D2ZsBJrMPXew.

Conferința a avut ca obiectiv principal prezentarea stadiului implementării și a rezultatelor Programului Interreg V-A România-Bulgaria, încadrându-se în seria de evenimente destinate creşterii gradului de transparență, prin informarea corespunzătoare a publicului. La eveniment au participat aproximativ 70 de persoane, inclusiv reprezentanți ai Comisiei Europene, ai beneficiarilor și ai presei locale din zona eligibilă a Programului.

În cadrul conferinţei au fost prezentate informații privind stadiul implementării Programului Interreg V-A România-Bulgaria, precum și rezultatele majore atinse de către beneficiarii Programului în anul 2020. De asemenea, au fost invitați beneficiari ai proiectelor care au vorbit despre experiența lor în proiectele implementate.

Cu prilejul aniversării Interreg – 30 de ani împreună, în timpul conferinței a fost prezentată o galerie video cu rezultatele proiectelor: 30 de ani de cooperare – provocări comune, oportunități comune, rezultate comune.

Evenimentul s-a încheiat cu o conferință de presă.

Pentru a afla mai multe informații despre Programul Interreg V-A România-Bulgaria, despre evenimentele viitoare, dar și despre proiectele finanțate, vă invităm să accesați pagina de internet www.interregrobg.eu și site-ul noului program www.interregviarobg.eu.

Publicat: 07/10/2020